Prijzen

Prijzen tattoos
Minimum prijs       €   75,00
Uurprijs                   €   105,00

Dagsessie Van 12 tot 18.00 uur €500,00

Cadeau bonnen vanaf €10 euro. U kunt zelf het bedrag bepalen.

Aanbetaling:
Kleinere tattoos    €   25,00
Grotere tattoos     €   100,00
Grotere projecten € 150,00

Regelmatig krijg ik berichten over de kosten van een tattoo, ik kan heel moeilijk een exacte prijs zeggen, dit ligt aan de grootte, de plaatsing, de hoeveelheid details enz. Wil je een schatting? Geef dan zoveel mogelijk gegevens door, meet de plek zet er centimeters bij en dan nog zal het een grove schatting worden. Wil je een afspraak maken, houd dan rekening met een wachttijd van ongeveer een maand. Als je beschikbaar bent voor als een afspraak vervalt, laat dit dan weten dan kom je op de bel lijst. Kleinere tattoos kan ik meestal wel tussendoor plaatsen en kan over het algemeen binnen twee weken.

Verzetten of afzeggen van afspraken.
Als je de limiet aanhoud van 48 uur voor de afspraak blijft je aanbetaling staan en schuiven we die door naar je nieuwe afspraak. Bij te laat afmelden vervalt je aanbetaling en kun je een nieuwe afspraak maken als je weer een aanbetaling doet. Bij 2 keer niet of te laat komen vervalt alles en kun je ook geen nieuwe afspraak meer maken. De aanbetaling is niet terug te vorderen, deze word alleen in mindering gebracht na het zetten van de tattoo.

 

Prijzen tekeningen:
A5      € 75,00
A4      €150,00
A3      €200,00
Groter kan ook maar dan zijn prijzen in overleg. Alle bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 1 onderwerp. Elk extra onderwerp +25%
Op A5 is maar 1 onderwerp mogelijk.  Ik vraag 50 % als aanbetaling en als de tekening klaar is naar tevredenheid dan de rest. zo gauw ik het restant heb ontvangen word de tekening verstuurd. A5 formaat moet in zijn geheel voldaan worden.
Prijzen zijn exclusief verzendkosten.
(er is altijd een mogelijkheid om in delen te betalen, graag dan een mail met de mogelijkheden)